Metrostation Almere Haven Centrum deelt gratis enkeltjes uit voor opening 18 december !

Print deze afbeelding voor een gratis enkeltje op 18 dec van 12.00-15.00u

 

 

 

Het is nu aftellen geblazen voor Almere. De laatste loodjes worden gelegd aan het vervolmaken van metrostation Almere Haven Centrum. Projectleider Roelofs van de Oostwest lijn, wrijvend in zijn koude handen: “ Het is dat de roltrappen zo lang op zich hebben laten wachten. Door vertraging met de bouw in China en de vrieskou hier in Nederland kon het station helaas niet open gaan op 1 november, zoals was gepland. Gelukkig blijven we ondanks de vertraging binnen het budget!”

Het Metrostation zal de Almeerder verder op weg kunnen gaan helpen. Op diverse locaties zullen binnenkort gratis enkeltjes worden uitgedeeld, alleen geldig op 18 december tussen 12.00 en 15.00u. De Almeerder is in het metrostation van harte welkom om mee te maken hoe Almere Haven een rechtstreekse verbinding heeft weten te maken.

Rayonmanager Opmeer vertelt dat de Opwegruimte nu bijna af is. “Niet wachtruimte, zoals het in vele metrostations wordt genoemd. Almere gaat met zijn tijd mee. In de opwegruimte wordt men ook daadwerkelijk verder op weg geholpen. Hoe dat in zijn werk gaat, moet u zelf maar komen bekijken op de 18e”. Ze is onlangs aangesteld, maar al zeer enthousiast over de verbetering die dit station Almere Haven zal geven.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s